👈 فروشگاه فایل 👉

بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی

ارتباط با ما

... دانلود ...

ویژگیها و روشهای آزمون

0 ـ مقدمه

پیشرفت صنایع غذائی و تولید انبوه مواد غذائی لزوم استفاده از افزودنیهای خوراكی را ایجاب نموده است .

استفاده از این ماده نگهدارنده فقط در آن دسته مواد غذائی و به مقادیری مجاز است كه مصرف آن در استانداردهای مربوطه قید شده است .

1 ـ هدف و دامنه كاربرد

هدف از تدوین این استاندارد ارائه ویژگیها بسته‏بندی نشانه گذاری نمونه برداری و روشهای آزمون بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی می‏باشد .

2 ـ تعاریف و اصطلاحات

در این استاندارد واژه‏ها و اصطلاحات با تعاریف زیر به كار برده می‏شود :

2 ـ 1 ـ بنزوات سدیم 2

بنزوات سدیم ماده‏ای است شیمیائی با فرمول C6H5COONa و وزن ملكولی 144/1 كه مصرف آن در مواد غذائی با اسیدیته بالا می‏تواند از رشد باكتریها كپكها و مخمرها ( قارچها ) جلوگیری نماید و به این لحاظ در بعضی از مواد غذائی كه مصرف آن مجاز

👇محصولات تصادفی👇

پروژه کامل اتوکد ساختمان ویلایی مدرن روی سطح شیب دار قابل ویرایش دانلودطرح توجیهی خیار درختی آمار معاملات روزانه و محاسبه متغیرهای مالی شرکت داروسازی کوثر در سال 85 گزارش اصول و ترتیب انجام احداث ساختمان تحقیقی بسیار کامل با موضوع بتن